Hem Banor & klubbar Celtic Manor satsar på att få svenska medlemmar

Celtic Manor satsar på att få svenska medlemmar

Inför uppladdningen av värdskapet av nästa Ryder Cup lanserar nu Celtic Manor Resort ett nytt internationellt medlemskap till anläggningens prestigefyllda bana Twenty Ten Club, specialbyggd för Ryder Cup 2010. 
 


Svenska golfare kan teckna ett medlemskap och spela på världens första specialbyggda Ryder Cup bana inför lagtävlingen om två år. 


I medlemskapet ingår även en säsongsbiljett till matchen mellan Europa och USA 2010 och möjlighet att köpa ytterligare biljetter, inklusive VIP platser i en klubb paviljong. 
 

Dessutom får medlemmar tillträde till ytterligare två mästerskapsbanor: Roman Road och The Montgomerie. Det årliga medlemskapet inkluderar också fyra övernattningar för två personer på femstjärniga Celtic Manor Resort Hotel. 

– Vi har haft en mängd internationella golfare som spelat på Twenty Ten banan sedan den öppnade förra sommaren. De är imponerade och har uttryckt en önskan om att kunna återkomma på en mer regelbunden basis och delta i uppladdningen inför det största sportevenemanget någonsin i Wales, berättar Dylan Matthews, Chief Executive, Celtic Manor Resort.
 

– Det är därför med stor entusiasm som vi nu lanserar ett medlemskap som speglar Ryder Cups internationella betydelse och den försklassiga standard som vårt resort erbjuder, säger Dylan Matthews.
Medlemmar i Twenty Ten Club kommer att få en service utöver det vanliga och känna slig lika speciella som Ryder Cup stjärnorna 2010: en grind öppnas vid ankomst var efter en betjänt parkerar bilen och efter golfrundan får medlemmarna sina skor rengjorda.

Femstjärniga Celtic Manor Resort erbjuder lyxiga faciliteter som spa, gym- och träningsanläggning, ett aktivitetscenter för barn, tennisbanor och andra aktiviteter som skytte, mountain bike, fiske och vandringsleder, liksom ett urval av högklassiga restauranger.

Med bil från Heathrow når man Celtic Manor på två timmar. Från flygplatsen i Cardiff respektive Bristol tar det 45 minuter.
Det internationella medlemskapet på The Twenty Ten Club, som också inkluderar två säsongsbiljetter till The Celtic Manor Wales Open, en årlig tävling på Europatouren, kostar £2,000 i medlemsavgift (engångskostnad) och £2,000 i årlig avgift. Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

En kommentar

  1. Lexus

    onsdag, 22 oktober, 2008 at 16:29

    Undrar hur Billberg och kompani ska sätta stopp för detta. Vad kan förbundet göra? Ska vi förbjuda utländska klubbar att dränera svenska klubbar på medlemmar?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…