Hem Marknad & media Kjell Enhager får eget intervjuprogram på C More Golf

Kjell Enhager får eget intervjuprogram på C More Golf

Tisdag 24 januari är det premiär för det nya golfmagasinet ”Enhager möter”, på C More Golf.

I programmet möter idrotts- och näringslivscoachen Kjell Enhager kända svenska personer, varav flera är golfprofiler, under fem tisdagar, för att ta reda på deras hemligheter och vilka detaljer som gör skillnad.

– De jag möter i programmet är färgstarka personer som alla har tydliga vanor och system för att prestera. Genom att ställa frågor och utmana deras mönster vill jag upptäcka den hemliga formeln för framgång. De vaksamma tittarna kommer kunna stjäla flera av framgångsrecepten och applicera på sin egen golf och utforska skillnaden som gör skillnaden, säger Kjell Enhage, 58, som är före detta professionell golfspelare och som sedan 1977 även är golfinstruktör.

Han arbetar i dag med mental träning, ledarutveckling och motivation inom idrott, kultur och näringsliv. Han har bland annat arbetat med  Nick Faldo, Annika Sörenstam och det svenska damlandslaget, samt idrottsmän inom flera andra sporter, som tennis, ridsport, skidor och handboll. Inom näringslivet har han arbetat med ledningsgrupper och medarbetare på ett hundratal företag, och med ett flertal kulturella organisationer.

Enhager möter visas på C More Golf, cmore.se och i C Mores app, som finns tillgänglig på de flesta enheter.

– ”Enhager möter” kompletterar våra uppskattade sändningar med studio från bland annat PGA-touren, och stärker vår satsning på svensk golf. I programmet får vi bekantat oss med flera svenska profilers och deras karriärer samtidigt som vi får en fördjupning i golfens hemligheter. Kjell har jobbat med flera av världens främsta golfare och har ett fantastiskt sätt att se, lyfta och förbättra detaljerna. Jag är övertygad att flera tittare kommer att tänka i nya banor och prestera ännu bättre efter att ha sett programmet, säger Johan Cederqvist, programchef Sport, C More och TV4-Gruppen.

Några av profilerna som medverkar i Enhager möter:

  • Carin Koch (före detta professionell golfare)
  • Catrin Nilsmark (före detta professionell golfare)
  • Fanny Sunesson (golfexpert och före detta caddy)
  • Annika Sörenstam (före detta professionell golfare)
Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…