Hem Marknad & media Golfappen OnTee förstärker inför Europa-satsning

Golfappen OnTee förstärker inför Europa-satsning

Bokningsapppen OnTee förstärker sitt marknadsteam. Bokningstjänsten hoppas accelerera sin tillväxt genom att marknadsföra tjänsten till golfspelare i hela Europa. Därför har man anställt Fredrik Rylander, som kommer från growth strategy-byrån Maniola Studios, och Diana Selguson, som har en bakgrund i startups som Natural Cycles och Karma.

Deras fokus kommer främst att ligga på länder som Storbritannien och Tyskland där golfspelarna uppvisar ett liknande golfbeteende som i Sverige.

Fredrik van Speijk

– Ju längre norr ut man kommer desto kortare är den inhemska golfsäsongen. Golfturismen till sydligare breddgrader förlänger säsongen och det är där behovet att kunna boka starttider online och på sitt lokala språk blir som allra störst. Många golfbanor i Sydeuropa jobbar fortfarande med omoderna bokningssystem eller rentav excelark som bokningsstöd. Därför erbjuder vi även golfbanorna själva bokningssystemet när det behovet finns, avslutar Fredrik van Speijk, grundare & VD på OnTee.

Fredrik van Speijk säger att OnTee-appen är Europas snabbast växande bokningstjänst för golf. Man har haft en stark användartillväxt i Sverige och har redan tusentals anslutna golfbanor i Europa som man kan boka starttider på .

– Det finns ett tydligt behov av att kunna boka starttider på golfbanor i Europa och slippa den krångliga processen med att ringa eller maila, ofta med tillhörande språkbarriärer. Med Ontee kan man boka sina starttider direkt i appen eller på vår sajt och det är lika smidigt att boka på sin hemmabana som på semester-golfbanan, säger Fredrik van Speijk.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Ökning av unga golfare trots väntat medlemstapp – 15 faktorer som kan ha påverkat positivt

Antalet pojkar upp till 21 år som spelar golf har ökat med 23 procent i år jämfört med sam…