Hem Ekonomi & affärer Svenska Golfförbundet omorganiserar

Svenska Golfförbundet omorganiserar

Svenska Golfförbundet förändrar i organisationen. Jan Ekblom blir ansvarig för förbundets nya satsning på omvärldsanalys, generalsekreterare Gunnar Håkansson tar det operativa ansvaret för området Affärer & Event och samtidigt blir Bo Bengtsson ställföreträdande generalsekreterare.

– Vi lägger nu än mer kraft på omvärldsanalys, att ta fram underlag som gör det lättare för oss och klubbarna att fatta kloka beslut i tuffa ekonomiska tider. Det här är en prioritering som ligger helt i linje med vårt uppdrag att satsa mer på kommunikation och att bland annat bättre belysa fördelarna med vår sport, säger Svenska Golfförbundets generalsekreterare Gunnar Håkansson.

Jan Ekblom kommer att leda arbetet med omvärldsanalys. Han börjar sitt nya uppdrag omedelbart och lämnar därmed arbetet som chef för Affärer & Event.

Per Svensson och golfturismprojektet flyttas från GIT till Affärer & Event där Per också kommer att arbeta med att utveckla nya affärsprojekt.

– Vi kommer att fokusera mer på vår affärsverksamhet nu när konjunkturen ljusnar. Det sker bland annat genom att avdelningen förstärks med Per Svensson som förutom turismfrågorna får ansvar för nya projekt samt att jag själv tar rollen som operativt ansvarig, säger Gunnar Håkansson.

Samtidigt förstärks området Klubb & Anläggning då Anna Bauer blir projektledare och verksamhetssamordnare. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare för Golfskolan.

Intern-IT, Internservice och GIT slås samman till ett område med Bo Bengtsson som verksamhetschef och Eva Bergström som samordningsansvarig. Allt för att kunna ge ökad service till klubbar, golfare och förbundets partners. Bo Bengtsson utses samtidigt till ställföreträdande generalsekreterare i förbundet.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nytt försök: nu lanseras Greenfee Outlet – igen!

Redan förra året skulle Greenfee Outlet lanseras i Sverige men teknikproblem satte stopp. …