RUFF Helsingborg, 24 november 2023: Ett spännande initiativ, ”Framgång på Fairway”, har lanserats med syftet att stödja och främja ungdomars engagemang inom golf på RUFF Helsingborg. Genom att erbjuda en inkluderande och stöttande miljö, kommer detta projekt erbjuda en rad resurser inklusive mentorskap, utbildning, workshops och en mångfald, tävlingar och evenemang för att överbrygga hinder och inspirera till ökat deltagande.

Initiativet ”Framgång på Fairway” är en satsning för att:

Öka Deltagandet av Unga inom Golf

Genom att erbjuda en rad aktiviteter och resurser strävar vi efter att locka och engagera fler unga inom golfen. Vi vill skapa en plattform där de kan utveckla sitt intresse och sin skicklighet inom sporten.

Skapa en Positiv och Inkluderande Atmosfär

Vår målsättning är att RUFF Helsingborg blir en plats där unga känner sig välkomna och stöttade. Vi strävar efter att skapa en atmosfär som är öppen för alla och där gemenskapen blomstrar.

Erbjuda Utbildning och Mentorprogram – 3 dagars läger under Påsklovet 2024

Genom mentorskap och utbildningsprogram vill vi ge unga möjligheten att utvecklas och växa inom golfen. Vi tror starkt på att stödja deras utveckling och uppmuntra deras delaktighet.

Minska Hinder och Skapa en Välkomnande Miljö

Vi arbetar aktivt för att minska eventuella hinder som kan hindra unga från att delta inom golfen. Vår strävan är att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och bekväma att delta.

Organisera Mixade Tävlingar och Evenemang

Genom att arrangera diverse tävlingar och evenemang vill vi främja gemenskap och samhörighet bland deltagarna. Vi ser dessa aktiviteter som en möjlighet för unga att lära känna varandra och skapa starka band inom golfgemenskapen.

Initiativet ”Framgång på Fairway” är drivet av en passion för att inkludera och stötta unga inom golf. Ted Roos, en av initiativtagarna, delar sin syn på projektet:

Fråga till Ted Roos: 

Vad inspirerade dig att starta ”Framgång på Fairway”?

Ted Roos svarar: ”Jag såg ett behov av att skapa en mer tillgänglig och stöttande miljö för unga inom golf – året runt. Vi vill göra det lättare för dem att komma in i sporten och få den support och utbildning de behöver för att växa inom golfvärlden.”

Fråga: Berätta mer om hur praoelever från Helsingborg kommer att vara involverade i projektet ”Framgång på Fairway” från hösten 2023 till våren 2024.

Ted Roos svarar: ”Absolut, vi har inlett ett spännande samarbete med ett par skolor i Helsingborg där praoelever kommer att få en central roll i att driva och genomföra projektet. Från hösten 2023 och genom våren 2024 kommer eleverna att arbeta aktivt med olika aspekter av projektet, inklusive planering, marknadsföring och genomförande av olika aktiviteter inom golfen. Det är en fantastisk möjlighet för dem att få praktisk erfarenhet och samtidigt bidra till att skapa en inkluderande miljö inom golfen. Ivar & Lukas är först ut och lägger grunden till vad kommande praoelever kommer arbeta med under sin praoperiod.”

Fråga: Vad är syftet med att avsluta projektet med ett läger under påsklovet 2024?

Ted Roos svarar: ”Lägret under påsklovet 2024 är vår stora avslutning och höjdpunkt för projektet. Alla elever som har varit involverade och arbetat med projektet kommer att få chansen att genomföra sitt egna projekt inom ramen för en golfupplevelse för ca 100 elever. Målet är att skapa ett läger där dessa elever får prova på golf och ta del av olika aktiviteter inom sporten. Det är en möjlighet för dem att praktiskt tillämpa det de lärt sig och samtidigt ge fler unga en inblick i golfvärlden.”

Fråga: Hur tror du att detta projekt kommer att påverka de involverade praoeleverna och deltagarna under påsklovet?

Ted Roos svarar: ”Jag tror att detta projekt kommer att ge praoeleverna en fantastisk möjlighet att utveckla färdigheter inom teamwork, ledarskap och projektledning. Genom att vara delaktiga i varje steg av projektet får de en unik erfarenhet som kan vara ovärderlig för deras framtida karriärer. För deltagarna under påsklovet tror jag att detta läger kommer att erbjuda en spännande och inkluderande möjlighet att prova på golf. Vi hoppas att det inspirerar dem att fortsätta utforska och engagera sig i sporten på längre sikt.”

Fråga: Vilka förväntningar har ni på projektets resultat och hur det kommer att påverka golfgemenskapen i Helsingborg?

Ted Roos svarar: ”Vår förhoppning är att projektet kommer att skapa en mer inkluderande och levande golfgemenskap i Helsingborg, med omnejd. Genom att engagera unga och introducera dem till golf hoppas vi på att öka intresset för sporten och skapa en positiv atmosfär på RUFF Helsingborg, men också på golfklubbarna under sommaren. Vi ser fram emot att se hur detta initiativ kan bidra till att fler unga upptäcker glädjen och fördelarna med att spela golf.”

Initiativet ”Framgång på Fairway” ser fram emot att välkomna både nya unga att prova på golf och redan befintliga golfentusiaster till RUFF Helsingborg och skapa en inspirerande och stöttande miljö för deras utveckling inom sporten.

För ytterligare information och förfrågningar, vänligen kontakta:

Ted Roos

RUFF Helsingborg

ted@ruffgolf.se

0735-311927


  Har du ett pressmeddelande du vill nå ut med? Siktar du på den svenska marknaden?
  Då kan vi hjälpa dig att göra din röst hörd!
  Via Golfbranschen.se kan du försäkra dig om att ditt företag och din produkt eller tjänst får den exponering ni vill ha. Golfbranschen.se är en perfekt kanal för pressmeddelanden om tjänster, utbud och produktlanseringar.
  Ditt pressmeddelande exponeras på webben, i våra sociala medierkanaler och i veckans nyhetsbrev.
  Fördelen för dig är att du kan länka till dina (eller dina uppdragsgivares) webbplatser.
  Och – du får en prioriterad exponering: Din artikel kommer att ha en framstående plats på vår startsida.
  Pris: 4 900 kr ex moms.
  Är du intresserad av fler annonseringsalternativ? Klicka här – vi erbjuder en mängd andra sätt att kommunicera med golfmarknaden, från banners till videointervjuer och redaktionellt innehåll (promotion/native).
  För att publicera pressmeddelanden och releaser använder du formuläret nedan. Du kan bifoga ditt material via formuläret nedan.


  Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.

  Läs fler relaterade artiklar
  Ladda fler i Pressmeddelande

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Kolla också

  Pressrelease: Lydinge Resort Utökar för Explosiv Tillströmning av Relaxgäster 

  Lydinge Resort är glada att meddela invigningen av vår utökade relaxavdelning, särskilt sk…