Hem Shop & detaljhandel Fritte Swahn ansluter till Happy Golfer för lansering av ny e-handelssatsning

Fritte Swahn ansluter till Happy Golfer för lansering av ny e-handelssatsning

Happy Golfer rekryterar Fritte Swahn till en förestående e-handelssatsning som ska hjälpa golfare hitta rätt utrustning till bra pris. 

– Det är få personer i Sverige som besitter samma kompetens inom golfutrustning som Fritte. Vi är glada att kunna göra denna e-handelssatsning med honom och hjälpa fler människor hitta rätt utrustning och förbättra sitt spel, säger Mattias Bohlin, VD på Happy Golfer.

Fritte har en bakgrund som produktexpert på  Dormy, utbildare inom custom fitting och tränare på Ingarö Golfklubb.

Custom fitting

– Vi kommer arbeta med custom fitting och rådgivning, både online och fysiskt. Där passar Fritte in som handen i handsken, fortsätter Mattias.

– Vi ser stor potential i att göra e-handelsupplevelsen för golfutrustning till en tjänst som hjälper golfare att hitta rätt i djungeln av märken, modeller och skaft. Många vet inte att det inte behöver kosta extra att få klubborna skräddarsydda, baserat på längd, hur hårt man slår, bollträff etc. Vi kan skapa optimala förutsättningar för våra kunder att utveckla sin golf på absolut bästa sätt, utan extra kostnad. Att köpa nya klubbor är en relativt stor investering för många. Därför är det viktigt att det blir rätt, säger Fritte Swahn

E-handeln lanseras inom kort och kommer erbjuda både självtester och expertrådgivning i kombination med guidande videor:

Tester på video

– Vi kommer testa och recensera de nyaste modellerna för att inspirera och hjälpa kunderna fatta rätt beslut. Det kommer självklart bli en hel del “head to head” tester, för vem vill inte se Stealth vs Rogue?” Säger Fritte Swahn

Happy Golfer kommer även erbjuda custom fitting fysiskt på olika platser i landet. Om en vecka öppnar portarna för Happy’s första Custom Fitting Center i samarbete med simulatoranläggningen Alba i Sickla. 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Shop & detaljhandel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Anställd på Dormy häktad – misstänks ha stulit golfklubbor för hundratusentals kronor

Dormy i Örebro har under flera år utsatts för omfattande systematiska stölder. Två män sit…