Hem Marknad & media Fanny Sunesson ny produktexpert på Stadium

Fanny Sunesson ny produktexpert på Stadium

Stadium nysatsar på golf med några intressanta nyförvärv: En namnkunnig jury ska hjälpa kunderna välja rätt utrustning.

– Vår mission är att underlätta urvalsprocessen och göra golfen enklare för alla som går in för sin golf, berättar Rikard Blomstrand, som driver golfsatsningen på Stadium. Därför har vi låtit en jury bestående av duktiga golfprofiler välja ut de bästa produkterna åt våra golfkonsumenter.

Stadium tror på en stark utveckling för golf framöver och satsar på ett starkare och bättre sortiment än någonsin, Självklart i specialbutiken Stadium Golf och på nätet, men framför allt i de “vanliga” Stadiumbutikerna. Sammanlagt 245 olika klubbmodeller har passerat juryns nålsöga, vilket betyder att de uppfyller mycket höga krav på precision och prestanda.

– Med mina 20 års erfarenhet från Tourerna hoppas jag kunna hjälpa Stadiums kunder med sina klubbval, säger Fanny Sunesson

Alla 245 klubbmodellerna finns på Stadium Golf i Ängelholm och på www.stadium.se.

Av dessa har juryn sedan valt ut 71 modeller som fått s k “grönt kort” och utgör vårens klubbsortiment på landets övriga Stadiumbutiker med golf. Detta är de mest prisvärda och presterande produkterna för vanliga golfare, enligt juryns bedömning.

Juryn har också tagit fram en guide till rätt utrustning som delas ut gratis till golfintresserade i butikerna. Det är en välmatad pocketbok med juryns utvalda golfutrustning 2008 och med mängder av tips och förklaringar för den som ska investera i nya klubbor. Finns i butik i maj.

Stadium Golf Jury

Fredrik Arfs, Fanny Sunesson, Göran Buregård, Antonella Cvitan och Ola Bjerstedt – fem personer med hög kompetens inom golfutrustning och med uppgift att vaska fram Sveriges bästa golfutbud 2008.

Fanny Sunesson, hcp 7

Världens bästa caddie? Har hjälpt ett antal golfstjärnor med klubbval och spelstrategier de senaste 20 åren. Nick Faldo, Sergio Garcia, Ian Poulter, Michelle Wie och Henrik Stenson är några i samlingen. Även coach åt bl a tyska landslaget och Martin Kaymer. Började spela golf som 6-åring, hinner dock inte spela själv särskilt mycket.

Fredrik Arfs hcp 5

Juryns ordförande och Senior Range Manager på Stadium Golf. En av landets mest erfarna inköpare av golfutrustning. Har järnkoll på allt som tillverkas och varför. Stor insikt i klubbteknologi och vad som passar vem. Hängiven golfare sedan 1978, har spelat på hcp 5 de senaste 20 åren.

Antonella Cvitan hcp + 1,5

Proffsens representant i Juryn. Har spelat proffessionellt sedan år 2000 på bl a Europatouren, Svenska Touren och Sydafrika Touren. Har ett skarpt öga för utrustning och menar att form och design är en mycket viktig faktor i valet av klubbor.

Göran Buregård hcp 12

En av landets mest erfarna och kompetenta klubbmakare och Custom Fitting experter. Började som professionell klubbmakare 1974 och är i dag auktoriserad klubbmakare åt bl a Callaway Golf, Taylor Made och Nike. Anlitad av Svensk Golf i deras expertpanel.

hcp +1

Förmodligen har ingen testat lika många klubbor som Ola. Testar i princip varenda modell som lanseras på markanden i egenskap av Range Manager på Stadium Golf. Duktig på att känna av spelbarhet och vad som passar olika typer av golfare. Golfproffs 1996-2000 och spelar fortfarande på kvalificerad nivå.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfbanor går samman för att locka turister till Skaraborg

12 golfbanor i Skaraborg har gått samman för att gemensamt visa upp sig. Målet med initiat…