Hem Ekonomi & affärer Europatourens VD Keith Pelley: »Vi avbryter biljettförsäljningen till alla tävlingar 2020«

Europatourens VD Keith Pelley: »Vi avbryter biljettförsäljningen till alla tävlingar 2020«

Keith Pelley, European Tour

Europatouren VD, Keith Pelley, skriver i ett öppet brev till alla europeiska golfsupportrar att Europatouren har avbrutit biljettförsäljningen till alla planerade tävlingar 2020:

Först och främst vill jag erbjuda våra uppriktiga lyckönskningar till dig och alla i din närhet från oss alla på Europatouren i dessa svåra tider.

Hur viktigt golf än är för oss alla så är folkhälsa och välbefinnande vår absoluta prioritering. Det kommer att fortsätta vara fallet när vi övervakar denna snabbt växande globala pandemi under de kommande veckorna, tillsammans med Världshälsoorganisationen och de nationella regeringarna och deras folkhälsoorgan, för att säkerställa att vi har de senaste kunskapen för att informera alla våra beslutsfattande.

Hittills har sju tävlingar i vårt internationella schema 2020 skjutits upp eller avbrutits. På grund av den nuvarande pågående osäkerheten avbryter vi biljett- och sponsorförsäljning för alla European Tour-tävlingar 2020 tills vidare.

Detta är en tillfällig åtgärd, men en åtgärd vi anser står i proportion till de nuvarande omständigheterna. Om det finns några ändringar i statusen för några av våra tävlingar, kommer vi att meddela detta till dig i tid.

Även om vi inte kan ge dig några livesändningar under dessa aldrig tidigare skådade tider, kommer de sociala medierna utan tvekan att spela en viktig roll för underhållning och information.

Vi kommer därför att göra vårt bästa för att fortsätta att förse dig med engagerande innehåll via europeantour.com och våra sociala mediekanaler, inklusive arkivfilmer.

Återigen ger jag de bästa önskningarna till dig och din familj.

Hälsningar

Keith Pelley

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…