Hem Utrustning & prylar Leverantörer Världspremiär på Golfmässan i Malmö – MLA visas för första gången

Världspremiär på Golfmässan i Malmö – MLA visas för första gången

I dag öppnar Golfmässan i Malmö och sätter golfen i fokus under hela helgen. Mängder av nyheter bland träningsredskap, golfklubbor, golfvagnar och kläder presenteras.

[ad#ad-4-liten]

Golfmässan, den 13–15 mars, lockar golfare från södra Sverige och Danmark till Malmö. De kommer för att svinga, putta, lyssna på miniseminarier och testa de allra senaste golfprodukterna. Utställarna presenterar många spännande nyheter inför årets golfsäsong och besökaren har möjlighet att prata med branschens kunniga representanter.

Ny svensk putter med marknadens bästa siktmönster   VÄRLDSPREMIÄR!
På Golfmässan i Malmö lanseras en nya svenska MLA Putter. Med det patenterade siktmönstret som utgår från människans naturliga förmåga att avgöra vad som är rakt blir det automatiskt en positiv effekt som gör det lättare att sikta rätt. Effekten kommer helt naturligt och går inte att bortse från. Istället för att sikta längs en smal tänkt puttlinje, blir det en känsla av en bred ränna fram mot hålet, vilket ger golfaren trygghet och självförtroende.

> Klubbnyheter från många märken   KLUBBPREMIÄRER
På Golfmässans testområde med driving range och putting green finns golfklubbor för alla – erfarna och nybörjare, höger- och vänsterspelare, dam- samt juniorer. Några av nyheterna som presenteras är Adams Golf Speedline, Callaway X-22, Cherry Lady Driver, Cleveland The Niblick, King Cobra SZ järn, Mizuno MX 700 Driver, Nike SSHL, Ping Rapture V2 Drivers, Titleist 909D Comp Driver, TaylorMade R9 Driver, Tiger Cub Junior Golf och Wilson Di9.

> Golfskon som ger en balanserad balans  
Free-Release Golfskon visas på Golfmässan i Malmö. Det är den första golfskon som ger golfaren en sving i balans och på så vis en ny frihet i golfspelet. Förutom en enklare golfsving ger skon en bättre precision och framför allt en hälsosammare svingrörelse som kan förebygga skador och smärta. Golfspelet blir både enklare och roligare. Skon presenteras av BalanceGolf Skandinavia.

> Putter med Hide orange   NYTT FRÅN NORGE
Norges mest sålda putters två år i rad kommer till Sverige. Profund Putters presenterar puttermodellerna Dark Ace, Glider och Ingenieur. En enkel princip – Hide orange – används som går ut på att man siktar puttern mot målet och rätar sedan upp sig så att man inte ser de orange linjerna. Puttern har extremt högt MOI för stabilitet och är förlåtande utanför träffpunkten.

> Golfkläder för alla väder   ÅRETS VÅRKOLLEKTIONER
Senaste golfmodet visas på Golfmässan i Malmö. Abacus Pitch Europé är en regnjacka i stretchmaterial som ökar både komfort och rörlighet för spelaren. En kul detalj är den fastsydda handduken i höger ficka som lätt kan dras fram för att torka av golfbollen. Andra klädmärken som presenterar delar av årets kollektion är Lyle & Scott, Nike Golf och Peak Perfomance tillsammans med sina återförsäljare.

> En golfvagn att både dra och sitta på   AUSTRALIENSISK STORSÄLJARE
Golfvagnen Smoothy Classic, den australiensiska storsäljaren, kommer till Sverige och visas på Golfmässan i Malmö. Den patenterade fjädringen balanserar hela vagnens vikt så att framförandet blir mycket skonsamt för handleder, armbågar och axlar. Vagnen är utrustad med en sits, som förutom vila erbjuder smart förvaring. Finns i färgerna svart och grafitgrå.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Leverantörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Dokument: Så lades grunden till Cobras position i Sverige

När Cobra skulle lanseras i Sverige var varumärket en uppstickare – en leverantör som förs…