På torsdag öppnar det franska golf- och vinslottet Château des Vigiers sitt nya hotell – Relais des Vigiers med 40 rum. Även detta hotell är av 4-stjärnig standard. Därmed nästan fördubblas kapaciteten, från 47 rum till 87 rum. Hotellet är anpassat för att locka fler golfare, familjer och konferensgäster till det franska vinslottet.

”Vi har en stark position bland golfare från hela Europa. Med det nya hotellet riktar vi oss även till konferensgäster och familjer. Det nya hotellet är dessutom byggt i miljövänlig stil och har hämtat sin arkitektur från de gamla tobaksladorna som är typiska för Dordogne regionen”, säger Bernard Petine, vd för Château des Vigiers.

Rummen i det nya hotellet är modernt och ljust inredda. Varje rum är 36 m² och erbjuder en väl tilltagen arbetsplats och trådlöst Internet. Varje rum har också sin egen altan eller balkong med utsikt över golfbanan och vingårdarna runt anläggningen.

Dessutom är 10 av rummen anpassade för att ta emot familjer. I dessa rum finns även en bekväm bäddsoffa. Detta för att erbjuda rum, speciellt avsedda för familjer med barn.

”De svenska och nordiska golfresenärerna vill gärna kunna spela golf på sin konferens eller på familjesemestern. Med det nya hotellet kan Château des Vigiers erbjuda boendealternativ för olika typer av resande”, säger Stefan Brikell, nordisk marknads- och försäljningschef på Château des Vigiers.

Hotellet erbjuder också generösa konferensfaciliteter med de senaste när det gäller konferenstillbehör. Därtill finns även gym, bastu, behandlingsrum för olika typer av spa behandlingar och en utomhuspool i hotellets trädgård.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…